Historia

Els inicis de les Pastisseries Faixat, es remunten a principis de l'any 1929. El dia 28 de febrer en Ramon Faixat i la Mercè Jané inauguraren la seva primera pastisseria al carrer d'Enric Granados nª 60 de Barcelona, amb el nom de Pastisseria Argentina.

El treball dels pares i l'habilitat per l'ofici l'heredà el seu fill Josep que, juntament amb la seva esposa Conxa Christensen, amplià el segon negoci adquirit l'any 1992 la prestigiosa Pastisseria Pujadas del carrer de Muntaner, 159-161.

Poder gaudir d'una continuïtat en l'estructura familiar del negoci és tot un privilegi ja que la tercera generació dels Faixat n'assegura el relleu. L'Enric, fill i net d'en Josep i en Ramon, amb l'empenta i la il·lusió que comporta la joventut, s'ha afegit a les tasques de la professió aportant noves iniciatives i coneixements adquirits en les seves estades arreu d'Europa.

Actualment las pastisseries Faixat ofereixen una àmplia gamma de productes especialitzats elaborats artesanalment.

La pastisseria és el nostre principal art, seguim treballant com als inicis de l'ofici, innovant dia rere dia per tal de millorar i oferir al públic els productes de casa nostra. La pastisseria esta associada a les festes i costums de la gent, la qual es un dels principals referents culturals de la nostra societat.

Concretament, la xocolata és un element màgic, la qual treballem amb molta cura i precisió per tal d'obtenir el màxim rendiment en gust, aroma i textura.

En Josep com a segona generació i l'Enric més tard són els qui s'encarreguen, amb tot un equip de professionals, de preparar amb molta cura i precisió el dia a dia de la pastisseria.

Faixat Faixat


T. 93 430 53 14 | facebook
Pastisseries Faixat Pujadas


Dilluns a Dissabte: de 8:00h a 21:00h
Diumenges i festius: de 9:00h a 15:00h

Faixat-Pujadas
© Copyright 2016
Faixat-Pujadas | © Copyright 2016

site created and hosted by nordicweb